Fii GalantOM!

Intră și tu în comunitatea oamenilor de bine!

Prin platforma GalantOM poți strânge donații de la familie, prieteni și apropiați: rude, colegi, prieteni din social media, pentru a susține proiectele Asociației SVUC care s-a angajat să aducă schimbare în bine în comunitate.

Este simplu să colectezi fonduri pentru cauza în care crezi, pe platforma oamenilor de bine – GalantOM.
Dacă urmează ziua ta onomastică / de naștere, dacă participi la un eveniment sportiv (alergare, mers sportiv, mers cu bicicleta sau alt tip de eveniment) sau la un eveniment caritabil, poți susține Asociația SVUC devenind fundraiser. Numărul de km din provocările sportive nu contează, ci contează doar faptul că dorești să ieși din zona de confort și există un efort care necesită susținerea familiei și prietenilor. Tu vei fi mai motivat să atingi obiectivul provocării, iar prietenii vor fi mai motivați să te susțină printr-o donație.

Dacă vrei să sprijini activitatea Asociației SVUC, alătură-te echipei noastre de fundraiseri energici și motivați de dorința de a face bine! Împreună putem dărui zâmbete!

Devino GalantOM SVUC! completând formularul (câmpurile marcate cu * sunt obligatorii):

Evenimentul pentru care te înregistrezi în platforma GalantOM*
Mărimea maximă de încărcare: 2MB

Echipa Asociației SVUC crează pagina ta de GalantOM SVUC, apoi îți trimitem un e-mail cu info și link-ul paginii pentru ca tu să o promovezi.

Tu distribui link-ul paginii pe platformele SocialMedia, în rândul prietenilor și îi inviți să te sprijine prin intermediul unei donații.

Meniu