Ajută prin SMS, direct debit și donații

Donează și ajută-ne să asigurăm copiilor înscriși în Asociația SVUC accesul la terapiile absolut necesare pentru îmbunătățirea calității vieții. Terapiile îmbracă toate formele posibile: înot, kinetoterapie, terapie de integrare senzorială, terapie ocupațională, diverse metode terapeutice și tehnici complementare (masaj terapeutic, stretching, elongații, termoterapie). Ajută-ne să punem cărămidă peste cărămidă pentru construirea unui Centru Terapeutic multidisciplinar unde copiii cu afecțiuni neuromotorii să poată accesa toate terapiile necesare recuperării, evitând astfel deplasarea către locații diferite pentru fiecare modul de terapie în parte.

Ne bucură și ne ajută fiecare donație, fiecare mână întinsă pentru ajutorul copiilor înscriși în Asociația SVUC. Cu multă dăruire și dragoste din partea noastră fiecare copil pe care-l ajutăm, este un om pe care-l câștigăm. Împreună putem dărui zâmbete!

Donează online!

Este cea mai rapidă şi mai ieftină metodă de plată care vă permite plata recurentă. „Prin activarea plăţii recurente permiteţi operatorului să vă debiteze automat cardul bancar cu suma de plată aleasă. Puteţi selecta una dintre opțiunile predefinite mai jos, sau puteți alege o altă sumă pe care o puteți susține lunar pentru donație – în ultimul câmp din partea dreaptă. Puteți renunţa în orice moment la procesarea automată a plăţilor recurente contactând.”

Ajută prin transfer bancar!

Conturi

RON : RO60 RNCB 0078 1704 2264 0009, deschis la Banca Comercială Română
EUR : RO33 RNCB 0078 1704 2264 0010, deschis la Banca Comercială Română
SWIFT BCR ROBU
Cod de înregistrare fiscală 44619301
Nr. Înregistrare în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor 83 / 07.07.2021
Detalii plată: donația SVUC

Dacă dorești să fii și mai generos, îți poți convinge prietenii și apropiații să completeze formularul 230 pentru Asociația SVUC. Fiecare gest contrează! Adună cât mai multe formulare 230, apoi dă-ne un mesaj pe adresa de mail a Asociației SVUC – office@svuc.ro – și un membru al echipei Asociației SVUC te contacta pentru a stabili modalitatea în care ne poți furniza formularele completate, în cazul în care prietenii și apropiații nu pot completa formularul online.

Meniu