Donează 3,5% din impozit (persoane fizice)

Începând cu anul 2019, autoritățile Statului au permis ca persoanele fizice care realizează venituri din salarii și pensii impozabile în România, să poată redirecționa până la 3.5% din impozitul pe venit către o organizație non-guvernamentală.

Completează formularul 230 pentru direcționarea a 3,5% din impozitul tău pe salariu sau pensie (aplicabil pentru pensia de minim 2.000 lei lunar brut) către Asociația SVUC și ajută-ne să asigurăm copiilor înscriși în Asociația SVUC accesul la terapiile absolut necesare pentru îmbunătățirea calității vieții. Terapiile îmbracă toate formele posibile: înot, kinetoterapie, terapie de integrare senzorială, terapie ocupațională, diverse metode terapeutice și tehnici complementare (masaj terapeutic, stretching, elongații, termoterapie).

Formularele se pot completa și depune la ANAF până la data de 25 mai a fiecărui an, pentru direcționarea impozitului reținut în anul precedent.

*Conform noului Codul Fiscal, direcționarea sumei reprezentând până la 3.5% din impozitul pe venitul realizat poate fi realizată către același beneficiar pentru o perioadă de 2 ani (bifa la secțiunea II, punctul 2) și va putea fi reînoită după expirarea perioadei respective)

Modalitatea 1

Pasul 1: DESCARCĂ FORMULARUL
Pasul 2: completează datele de identificare de la rubrica I și semnează în căsuța „semnătură contribuabil” de la finalul rubricii III (datele Asociației SVUC sunt deja completate)
Pasul 3: trimite formularul completat și semnat către Asociația SVUC, în format .pdf / scan pe mail către office@svuc.ro, până pe data de 20 mai. Președintele Asociației SVUC va depune formularul la ANAF pe baza unui borderou centralizator.
Formularul se poate depune și prin serviciul online ANAF – Spațiu Privat Virtual, dacă ai semnătură electronică.

Modalitatea 2: COMPLETEAZĂ ONLINE

Completează, semnează și depune formularul 230 online, într-un minut. Ai completat și semnat direct pe ecran? După apăsarea butonului GENEREAZĂ .PDF, printr-un mesaj pop-up vei putea descărca formularul 230 în format PDF/Imagine pe care îl poți trimite apoi pe adresa de email a Asociației SVUC: office@svuc.ro

Dacă dorești să fii și mai generos, îți poți convinge prietenii și apropiații să completeze formularul 230 pentru Asociația SVUC. Fiecare gest contrează! Adună cât mai multe formulare 230, apoi dă-ne un mesaj pe adresa de mail a Asociației SVUC – office@svuc.ro – și un membru al echipei Asociației SVUC te va contacta pentru a stabili modalitatea în care ne poți furniza formularele completate, în cazul în care prietenii și apropiații nu pot completa formularul online.

Meniu