Alina Florina Petre

Mă numesc Alina Florina Petre și m-am născut cu toamna-n zi, în septembrie. M-am încăpățânat să fiu o fire veselă, perseverentă și optimistă. Mi-am promis mie însămi să-mi ghidez viața personală și profesională după principii și valori bine definite, verticale și transparente.
Mi-am dorit o carieră de funcționar public, însă o doamnă desosebită a văzut în mine un bun HR ist și m-a îndrumat către cursuri din domeniul resurselor umane. Așadar, după absolvirea Facultății de Administrație Publică, am urmat un curs de inspector resurse umane, pentru ca în anul 2007 să fac primii pași în cariera de resurse umane. Pasionată de oameni, sociabilă și extrovertită, în ultimii 15 ani am acceptat provocările din mai multe arii de resurse umane.
În toți acești ani, m-am implicat și în campanii de voluntariat care au sprijinit dezvoltarea copiilor cu deficiențe și cu nevoi personale speciale, în proiecte pentru tineri cu un potențial fantastic ce aveau nevoie de susținere, dar și în proiecte dedicate evenimentelor sportive și sportivilor.
De la inceputul anului 2022 mi-am asumat o nouă misiune, aceea de a acorda sprijin copiilor înscriși în Asociația SVUC în vederea îmbunătățirii calității vieții personale printr-un complex personalizat de terapii, oferindu-le ajutor pentru o viață demnă. Pentru a putea asigura copiilor cea mai bună soluție medicală, mi-am propus să așez prima cărămidă pentru construirea unui Centru Terapeutic unde copiii să poată accesa toate terapiile necesare recuperării.
Oamenii! Pentru mine au contat oamenii! Cu multă dăruire și dragoste din partea noastră fiecare copil pe care-l ajutăm, este un om pe care-l câștigăm. Împreună putem dărui zâmbete!

Meniu