Povestea mea – Jerlăianu Patrick Cezar Andrei

Numele meu este Patrick Cezar Andrei și m-am născut pe 17 iunie 2018. M-am născut la 38 de săptămâni, prin cezariană, la recomandarea medicului. La naștere, părinții mei au fost anunțați că sunt un băiețel perfect sănătos. Însă, lucrurile nu au stat așa, căci de la vârsta de 3 luni am început investigații deoarece nu îmi puteam ține capul și nu puteam urmări obiectele cu privirea. Atunci am fost diagnosticat cu o întârziere în dezvoltare, având Hipotonie (tonus muscular scăzut) și Nistagmus Ocular (mișcări neregulate ale ochilori). De la vârsta de 5 luni am început primele ședințe de kinetoterapie. Între timp, după mai multe teste am aflat că m-am născut cu o malformație genetică foarte rară (fiind unicul copil din România diagnosticat cu această boală) care mi-a afectat partea motorie, cât și cea cognitivă. În prezent, trebuie să particip zilnic la ședințe de kinetoterapie Medek și logopedie. Pe lângă acestea, am nevoie de consult oftalmologic efectuat regulat, de ședințe de osteopatie, de stimulare neuronală, dar și de dispozitive medicale și analize suplimentare. Sunt un băiețel drăgălaș și blând, dar zâmbetul meu este umbrit de faptul că nu mă pot deplasa și nu pot comunica cu copiii.

Donează și ajută-mă să particip la toate terapiile absolut necesare pentru îmbunătățirea stării de sănătate și a calității vieții mele. Terapiile mele îmbracă toate formele posibile: înot, kinetoterapie, terapie de integrare senzorială, terapie ocupațională, diverse metode terapeutice și tehnici complementare (masaj terapeutic, stretching, elongații, termoterapie). Mă bucură și mă ajută fiecare donație, fiecare mână întinsă către mine. Cu multă dăruire și dragoste din partea voastră, voi putea zâmbi!

Ajută-mă prin transfer bancar!

Conturi:
RON : RO98 RNCB 0078 1704 2264 0004, deschis la Banca Comercială Română
EUR : RO33 RNCB 0078 1704 2264 0010, deschis la Banca Comercială Română
SWIFT BCR ROBU
Cod de înregistrare fiscală 44619301
Nr. Înregistrare în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor 83 / 07.07.2021
Detalii plată: donație Jerlăianu Patrick Cezar Andrei

Ajută-mă prin completarea formularului 230, pentru redirecționarea a 3.5% din impozitului pe venitul din salariu sau pensia impozabilă!

Formularele se pot completa și depune la ANAF până la data de 25 mai a fiecărui an, pentru direcționarea impozitului reținut în anul precedent.
*Conform noului Codul Fiscal, direcționarea sumei reprezentând până la 3.5% din impozitul pe venitul realizat poate fi realizată către același beneficiar pentru o perioadă de 2 ani (bifa la secțiunea II, punctul 2) și va putea fi reînoită după expirarea perioadei respective)

Formularul poate fi completat în două modalități:

Modalitatea 1:

  • Pasul 1: DESCARCĂ FORMULARUL
  • Pasul 2: completează datele de identificare de la rubrica I și semnează în căsuța „semnătură contribuabil” de la finalul rubricii III (datele Asociației SVUC sunt deja completate)
  • Pasul 3: trimite formularul completat și semnat către Asociația SVUC, în format .pdf / scan pe mail către office@svuc.ro, până pe data de 20 mai. Președintele Asociației SVUC va depune formularul la ANAF pe baza unui borderou centralizator. Formularul se poate depune și prin serviciul online ANAF – Spațiu Privat Virtual, dacă ai semnătură electronică.

Modalitatea 2: COMPLETEAZĂ ONLINE

Completează, semnează și depune formularul 230 online, într-un minut. Ai completat și semnat direct pe ecran? După apăsarea butonului GENEREAZĂ .PDF, printr-un mesaj pop-up vei putea descărca formularul 230 în format PDF/Imagine pe care îl poți trimite apoi pe adresa de email a Asociației SVUC: office@svuc.ro

Dacă dorești să fii și mai generos, îți poți convinge prietenii și apropiații să completeze formularul 230 pentru Asociația SVUC. Fiecare gest contrează! Adună cât mai multe formulare 230, apoi dă-ne un mesaj pe adresa de mail a Asociației SVUC – office@svuc.ro – și un membru al echipei Asociației SVUC te va contacta pentru a stabili modalitatea în care ne poți furniza formularele completate, în cazul în care prietenii și apropiații nu pot completa formularul online.

Ajută-mă printr-o sponsorizare! (pentru persoane juridice, prin intermediul unui contract de sponsorizare)

Procedura este simplă și fără costuri suplimentare, suma fiind deductibilă fiscal conform legislației.
Pasul 1: DESCARCĂ CONTRACTUL DE SPONSORIZARE
Pasul 2: completează datele de identificare ale companiei, precum și suma care face obiectul contractului de sponsorizare
Pasul 3: trimite contractul de sponsorizare completat și semnat, în format .pdf / scan pe mail către office@svuc.ro
Pasul 4: efectuează plata către Asociația SVUC
Pentru mai multe info, vezi rubrica din site dedicată Sponsorizărilor, AICI.

Meniu