Termeni și condiții

DEFINIȚII ȘI TERMENI

Ofertele si promotiile nu se acumuleaza.
ASOCIATIA SCHIMBA VIATA UNUI COPIL – Strada Lt. Col Dumitru Papazoglu nr 1, bloc b5, scara 2, apartament 60
ASOCIATIA SCHIMBA VIATA UNUI COPIL
Donator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site sau telefonic si efectueaza o Donatie.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Utilizatorului transmiterea Donatiei si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Utilizatorului in Site. Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Site – Website-ul online gazduit la adresa web svuc.ro si subdomeniile acestuia.
Donatie – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Asociatie si Utilizator prin care acesta transmite asociatiei, prin intermediul Site-ului intentia sa de a dona o suma de bani in scop caritabil.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Asociatie si Utilizator, fara prezenta fizica simultana a acestora.

Continut – reprezinta: • – toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
Document – prezentele Termene si Conditii.
Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice.
Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din donatii catre ASOCIATIA SCHIMBA VIATA UNUI COPIL , prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Asociatie.

Plata cu cardul – serviciul de plata prestat de catre procesatorul de plati integrat in Site, pus la dispozitia Clientilor, Utilizatorilor si/sau Cumparatorilor prin intermediul Site-ului in vederea efectuarii unei plati cu cardul on-line.
DOCUMENTE CONTRACTUALE
Prin inregistrarea unei Donatii pe Site, Utilizatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Asociatia isi deruleaza operatiunile comerciale.
Notificarea primita de catre Utilizator, dupa efectuarea donatiei are rol de informare. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Contractul se considera incheiat intre Utilizator si Asociatie in momentul primirii de catre Utilizator de la Asociatie, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de confirmare a donatiei.

Politica de anulare

ANULAREA DONATIEI
În cazul în care doriți anularea unei doanatii, trebuie să notificați imediat asociatia de preferință prin telefon, transmițând numărul donatie.
Dacă anularea este acceptată, nu se aplică nicio taxă suplimentară de anulare.
În cazul în care anularea a fost solicitată la timp și Asociatia a acceptat anularea donatiei, vă vom returna sau re-credita debitul dumneavoastră cu suma totală în termen de până la 7 zile lucrătoare.
Asociatia poate anula o donatie fara niciun motiv, in acest caz, vă vom transmite o notificare, dacă este cazul, și vă vom returna orice plată efectuată.

Donatia efectuata de către Utilizator, poate fi anulata, fără nicio notificare prealabilă și fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:
a) Neacceptarea de către banca emitenta a cardului Utilizatorului, a tranzacției, în cazul plății online;
b) Invalidarea tranzactiei de către procesatorul de carduri agreat de societatea noastră, în cazul plății online;
c) Datele furnizate de către Utilizator, pe Platformă sunt incomplete și/sau incorecte;

Prelucrarea datelor

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal se aplica datelor personale ale clientilor nostri, inclusiv datele colectate, utilizate sau dezvaluite in timp ce utilizeaza site-ul companiei noastre, disponibil la adresa www.svuc.ro
Ne angajam să procesam datele dvs. personale in mod corespunzator si sa protejam confidentialitatea datelor personale furnizate de dvs. in conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679.
Vom lua toate măsurile rezonabile pentru a va proteja datele cu caracter personal împotriva utilizării incorecte și pentru a le menține în siguranță. Credem că este important să va informăm despre modul în care vom folosi datele dvs. personale.
Prin urmare, va încurajăm să cititi cu atenție Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal:

CE DATE CU CARCTER PERSONAL COLECTAM DE LA DVS.?

Datele cu caracter personal pe care le colectăm despre dvs. atunci când comandati produsele noastre pot include detaliile dvs de contact (date personale) precum numele dvs., adresa poștală și alte detalii de contact, cum ar fi numărul dvs. de telefon și adresa de e-mail.
Când ne urmariti activitatea pe plaforme social media precum Facebook trebuie să fiți familiarizați și să înțelegeți instrumentele furnizate de acele site-uri care vă permit să alegeți modul în care va furnizati datele personale în profilul dvs. de social media.
Nu prestam servicii si nu livram minorilor bunuri decat in cazurile exprese prevazute de lege.
Compania noastra nu urmareste in activitatile sale de prelucrare de date, prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor, cu varsta sub 16 ani. Nu realizam activitati promotionale de marketing direct catre minori.
Orice persoana care ne furnizeaza datele personale garanteaza ca este major, respectiv are capacitate deplina de exercitiu. In cazul in care are totusi loc o procesare a datelor cu caracter personal pentru o persona care nu este majora, vom sista procesarea acestor date odata cu luarea la cunostinta a acestui fapt.
Orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizeaza in conformitate cu cerintele legale si in cazuri strict determinate. Minorii care nu au implinit varsta de 16 ani pot achizitiona servicii, solicita si primi comunicatii de la compania noastra numai daca au acordul reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii.

ÎN CE SCOP UTILIZĂM DATELE DVS.?

Vom folosi datele dvs. obținute online sau telefonic pentru procesarea si livrarea comenzilor dumneavoastra, pentru a vă gestiona înregistrarea ca utilizator, pentru a vă răspunde întrebărilor, precum și, dacă doriți, pentru a vă trimite comunicările noastre personalizate.
Vă rugăm rețineți că, dacă decideți să nu ne furnizați aceste informații, nu puteți finaliza înregistrarea dvs. ca utilizator sau actualizarea datelor existente deoarece nu putem livra comanda inregistrata catre dvs..
Limitam datele personale pe care le colectam la ceea ce este relevant in vederea procesarii particulare a acestora. Nu procesam datele dumneavoastra personale in moduri care sunt incompatibile cu scopurile pentru care informatiile au fost colectate sau ulterior autorizate de dumneavoastra.
Prelucrarea datelor dvs in scop de marketing include prelucrarea datelor personale, în principal pentru trimiterea de comunicari personalizate despre produsele noastre prin diverse mijloace (cum ar fi prin e-mail sau SMS) in măsura în care vă abonați la newsletter-ul nostru.
Rețineți că vă puteți dezabona de la newsletter în orice moment și total gratuit prin instrucțiunile furnizate în fiecare comunicare.

CARE ESTE BAZA LEGALA PENTRU FOLOSIREA DATELOR DVS.?

Vă prelucrăm datele din diferite motive si temeiuri legale. Cel mai important este că trebuie să le prelucrăm pentru a executa comanda plasata la noi atunci când ne sunati sau vă înregistrați pentru a comanda un produs , dar există și alte motive care ne legitimează, cum ar fi consimțământul pe care ni-l dați pentru a vă trimite newsletter-ul nostru.

CÂT TIMP VOM STOCA DATELE DVS.?

Vom prelucra datele dvs. pe perioada cât aveți statutul de client sau utilizator înregistrat (adică până când decideți să vă dezabonați). In ceea ce priveste activitatile de marketing vom prelucra datele dvs. până când vă veți dezabona sau veți anula abonamentul la newsletter.

CATRE CINE TRANSFERAM DATELE DVS?

Datele colectate de la dvs. sunt utilizate doar de membrii echipei noastre pentru indeplinirea scopului indicat in acesta Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal, si anume: onorarea comenzilor dvs, activitati de marketing, confirmarea comenzilor, eventuale solicitati de feed-back, ca urmare a serviciilor prestate.
Datele dvs. Sunt utilizate doar pe plan national si doar in circuitul ASOCIATIA SCHIMBA VIATA UNUI COPIL.

CARE SUNT DREPTURILE DVS. PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL?

Aveți dreptul de a accesa, corecta sau șterge datele dvs. personale. În unele cazuri, aveți și alte drepturi, spre exemplu, vă puteți opune ca noi să vă utilizăm datele sau solicitați portabilitatea lor astfel cum vom explica detaliat mai jos.
Aveti dreptul sa ne cereti accesul la datele dvs. personale care sunt in posesia noasta. Vă reamintim că, dacă sunteți utilizator înregistrat al sistemului online de comenzi, puteți verifica aceste informații și în secțiunea corespunzătoare datelor dvs. personale.
Aveti dreptul de modificare si stergere a datelor dumneavoastra cu caracter personal, in special a datelor incomplete sau inexacte de exemplu, in cazul in care unele dintre datele personale pe care le-ati furnizat (numar de telefon, adresa e-mail, persoana imputernicita etc.) nu mai sunt actuale.
Aveti dreptul să ne solicitati să rectificăm datele pe care le avem deja. Rețineți că dacă sunteți utilizator înregistrat al sistemului nostrum de comenzi online, puteți accesa secțiunea corespunzătoare datelor personale din contul dvs. pentru a modifica sau actualiza datele personale. Vă rugăm rețineți ca regulă generală că trebuie să puneți la dispoziție doar datele dvs.personale, nu și pe cele ale altor persoane, cu excepția cazurilor permise în această Politică de confidențialitate.
Aveti dreptul sa ne solicitati să vă ștergem datele în măsura în care acestea nu mai sunt necesare pentru scopul pentru care este nevoie să le prelucrăm astfel cum v-am informat mai sus sau în cazul în care nu mai avem legitimitatea de a face acest lucru.
Aveti dreptul de a solicita portabilitatea datelor cu caracter personal, ceea ce inseamna ca veți avea dreptul să primiți datele personale pe care ni le-ați pus la dispoziție într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, pe care să îl puteți transmite altui operator în mod direct, cu condiția să fie posibil din punct de vedere tehnic.
Aveti dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale adoptata exclusive pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, prin mijloace automate.
Dacă ne-ați dat consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. în orice scop, aveți, de asemenea, dreptul să îl retrageți în orice moment.
Aveti de asemenea dreptul de a depune o plângere la autoritatea competentă de control al protecției datelor, respectiv catre : Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Adresă: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România, tel. +40.318.059.211; +40.318.059.212, Fax: +40.318.059.220, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro web-site: www.dataprotection.ro

MODIFICĂRI ALE POLITICII PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Este posibil să modificăm informațiile cuprinse în prezenta Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal atunci când vom aprecia că va fi necesar. În acest caz, vă vom comunica în diferite moduri prin intermediul sistemului de comenzi online (de exemplu, printr-un anunț tip banner, printr-o fereastră pop-up sau printr-o notificare push) sau vă vom transmite la adresa de e-mail atunci când modificarea în cauză este importantă pentru confidențialitatea dvs., astfel încât să puteți verifica modificările, să le evaluați și, dacă este cazul, să vă opuneți sau să anulați orice serviciu sau funcționalitate. În orice caz, vă sugerăm să verificați periodic prezenta politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal pentru cazul în care există modificări minore sau dacă introducem o îmbunătățire interactivă, profitând de faptul că veți găsi întotdeauna prezenta Politică ca punct de informare permanent pe website-ul nostru.

Meniu