Misiune, viziune, valori

Misiunea Asociației SVUC este aceea de a asigura copiilor înscriși în Asociația SVUC drepturi și oportunități reale, în vederea îmbunătățirii calității vieții personale printr-un complex personalizat de terapii, de a contribui la dezvoltarea societății civile, oferindu-le ajutor pentru o viață demnă.

Pentru a putea asigura copiilor cea mai bună soluție medicală, Asociația SVUC și-a propus construirea unui Centru Terapeutic multidisciplinar, unde copiii să poată accesa toate terapiile necesare recuperării, evitând astfel deplasarea către locații diferite pentru fiecare modul de terapie în parte:

  • înot,
  • kinetoterapie,
  • terapie de integrare senzorială,
  • terapie ocupațională,
  • diverse metode terapeutice și tehnici complementare (masaj terapeutic, stretching, elongații, termoterapie).

Viziunea Asociației SVUC este aceea de a construi și dezvolta o comunitate în care copiii cu dizabilități trăiesc o viață demnă.

Credem cu tărie în sprijinul reciproc și acceptarea necondiționată din partea comunității.

Credem cu tărie în puterea legăturilor care se stabilesc între oamenii care găsesc sens în acțiunile de acordare de sprijin către cei care au nevoie de ajutor.

Luptăm pentru a susține progresul copiilor și îi sprijinim în descoperirea forțelor de recuperare cu care sunt înzestrați.

Valorile Asociației SVUC:

Egalitatea de șanse, demnitatea personală, solidaritatea, responsabilitatea, respectul și empatia, toleranța, încrederea, acceptarea necondiționată, integritatea.
Meniu