Donează pentru Centrul Terapeutic

Donează pentru Centrul Terapeutic și ajută-ne să asigurăm copiilor cu dizabilități accesul la terapiile absolut necesare pentru îmbunătățirea calității vieții. Terapiile îmbracă toate formele posibile: înot, kinetoterapie, terapie de integrare senzorială, terapie ocupațională, diverse metode terapeutice și tehnici complementare (masaj terapeutic, stretching, elongații, termoterapie).

Ajută-ne să punem cărămidă peste cărămidă pentru construirea unui Centru Terapeutic multidisciplinar, unde copiii cu afecțiuni neuromotorii pot accesa toate terapiile necesare recuperării, evitând astfel deplasarea către locații diferite pentru fiecare modul de terapie în parte.

În echipa Centrului Terapeutic dorim să cooptăm specialiști dornici să progreseze în sfera profesională, care să ofere toate serviciile necesare unui proces de reabilitare, de la evaluare inițială, până la tratament și recuperare, atât în cadrul Centrului Terapeutic, dar și în colaborare cu clinici de diagnosticare, tratament și recuperare din țară, dar și internaționale.

Ne dorim să asigurăm accesul la diverse ședințe de terapie a unui număr de cel puțin 30 – 50 de copii, zilnic, cu o abordare integrată, care să ofere tot ceea ce presupune procesul de reabilitare.

Ne bucură și ne ajută fiecare donație, fiecare mână întinsă către noi. Cu multă dăruire și dragoste din partea voastră, vom putea aduce zâmbete pe fețele copiilor!

Donează online!

Este cea mai rapidă şi mai ieftină metodă de plată care vă permite plata recurentă. „Prin activarea plăţii recurente permiteţi operatorului să vă debiteze automat cardul bancar cu suma de plată aleasă. Puteţi selecta una dintre opțiunile predefinite mai jos, sau puteți alege o altă sumă pe care o puteți susține lunar pentru donație – în ultimul câmp din partea dreaptă. Puteți renunţa în orice moment la procesarea automată a plăţilor recurente.

Ajută prin transfer bancar!

Conturi:
RON: RO60 RNCB 0078 1704 2264 0009, deschis la Banca Comercială Română
EUR: RO33 RNCB 0078 1704 2264 0010, deschis la Banca Comercială Română
SWIFT BCR ROBU
Cod de înregistrare fiscală 44619301
Nr. Înregistrare în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor 83 / 07.07.2021″
Detalii plată: donație Centru Terapeutic

Ajută prin completarea formularului 230, pentru redirecționarea a 3.5% din impozitului pe venitul din salariu sau pensia impozabilă!

Formularele se pot completa și depune la ANAF până la data de 25 mai a fiecărui an, pentru direcționarea impozitului reținut în anul precedent.

*Conform noului Codul Fiscal, direcționarea sumei reprezentând până la 3.5% din impozitul pe venitul realizat poate fi realizată către același beneficiar pentru o perioadă de 2 ani (bifa la secțiunea ÎI, punctul 2) și putea fi reînoită după expirarea perioadei respective)

Formularul poate fi completat în două modalități:

Modalitatea 1:
Pasul 1: DESCARCĂ FORMULARUL
Pasul 2: completează datele de identificare de la rubrica I și semnează în căsuța „semnătură contribuabil” de la finalul rubricii III (datele Asociației SVUC sunt deja completate)
Pasul 3: trimite formularul completat și semnat către Asociația SVUC, în format .pdf / scan pe mail către office@svuc.ro, până pe data de 20 mai. Președintele Asociației SVUC depune formularul la ANAF pe baza unui borderou centralizator.

Formularul se poate depune și prin serviciul online ANAF – Spațiu Privat Virtual, dacă ai semnătură electronică.

 

Modalitatea 2: COMPLETEAZĂ ONLINE

Completează, semnează și depune formularul 230 online, într-un minut. Ai completat și semnat direct pe ecran? După apăsarea butonului GENEREAZĂ .PDF, printr-un mesaj pop-up vei putea descărca formularul 230 în format PDF/Imagine pe care îl poți trimite apoi pe adresa de email a Asociației SVUC: office@svuc.ro

Dacă dorești să fii și mai generos, îți poți convinge prietenii și apropiații să completeze formularul 230 pentru Asociația SVUC. Fiecare gest contrează! Adună cât mai multe formulare 230, apoi dă-ne un mesaj pe adresa de mail a Asociației SVUC – office@svuc.ro – și un membru al echipei Asociației SVUC te vă contacta pentru a stabili modalitatea în care ne poți furniza formularele completate, în cazul în care prietenii și apropiații nu pot completa formularul online.

Ajută printr-o sponsorizare! (pentru persoane juridice, prin intermediul unui contract de sponsorizare)

Procedura este simplă și fără costuri suplimentare, suma fiind deductibilă fiscal conform legislației.

Pasul 1: DESCARCĂ CONTRACTUL DE SPONSORIZARE
Pasul 2: completează datele de identificare ale companiei, precum și suma care face obiectul contractului de sponsorizare
Pasul 3: trimite contractul de sponsorizare completat și semnat, în format .pdf / scan pe mail către office@svuc.ro
Pasul 4: efectuează plata către Asociația SVUC

Pentru mai multe info, vezi rubrica din site dedicată Sponsorizărilor, AICI.

Meniu