Povestea mea – Nicolae Cezar Ștefan

Numele meu este Cezar Ștefan și m-am născut pe data de 6 ianuarie 2018. La naștere am avut o greutate de 3200 gr. și am fost declarat un copil sănătos, însă la câteva ore după naștere am făcut pneumonie congenitală și au urmat chinuri mari, atât pentru mine, cât și pentru mama. Nu mi s-a dat nici o șansă de supraviețuire la început, dar am fost, și sunt, un copil foarte puternic și am luptat să traiesc, să pot lumina viața familiei mele. Totuși, după ce am petrecut o lună de zile internat într-un spital din Constanța, mi-am dat seama că am ceva probleme de sănătate și am decis să solicit opinia altor medici. În urma investigațiilor am aflat că am suflu sistolic. Au urmat controale regulate la spitalul de copii Marie S. Curie din București pentru a afla evoluția care, din păcate, nu a fost tocmai una bună, însă sper că în timp va fi. La vârsta de 1 an și câteva luni am început să tremur din ce în ce mai des și să dau din mânuțe și piciorușe fără oprire. Primii pași i-am făcut la vârsta de 1 an și 9 luni și cam de atunci mama a văzut schimbări dese în comportamentul meu. La vârsta de 2 ani am făcut un control psihologic și mi s-a spus că ar fi doar un blocaj din cauza perioadei petrecute în spital, însă stările de tremurat erau din ce in ce mai dese, comunicarea cu cei din jur era aproape zero, și nu prea puteam acorda atenție la ceea ce se întâmpla în jurul meu. Tatăl meu a ales un alt drum și a renunțat în a-mi acorda sprijin. După mai multe întâlniri cu diverși psihologi, am primit recomandarea de a efectua un control amănunțit în cadrul unui spital de boli mintale pentru a afla dacă am vreo tulburare din spectrul autist, diagnostic care s-a și confirmat prin întârziere ușoară în dezvoltarea psihică, cu întârziere severă de limbaj. Sunt un copil inteligent, îmi place foarte mult limba engleză și știu să număr, precum și denumirea diferitelor obiecte din jurul meu. Din păcate, îmi este foarte greu să comunic cu cei din jur și nu am atenție distributivă deloc. Am nevoie de terapie aba și logopedie în mod intensiv, adică zilnic câte 3 ore.

Donează și ajută-mă să particip la toate terapiile absolut necesare pentru îmbunătățirea stării de sănătate și a calității vieții mele. Terapiile mele îmbracă toate formele posibile: înot, kinetoterapie, terapie de integrare senzorială, terapie ocupațională, diverse metode terapeutice și tehnici complementare (masaj terapeutic, stretching, elongații, termoterapie). Mă bucură și mă ajută fiecare donație, fiecare mână întinsă către mine. Cu multă dăruire și dragoste din partea voastră, voi putea zâmbi!

Ajută-mă prin transfer bancar!

Conturi:
RON : RO76 RNCB 0078 1704 2264 0012, deschis la Banca Comercială Română
EUR : RO33 RNCB 0078 1704 2264 0010, deschis la Banca Comercială Română
SWIFT BCR ROBU
Cod de înregistrare fiscală 44619301
Nr. Înregistrare în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor 83 / 07.07.2021
Detalii plată: donație Nicolae Cezar Ștefan

Ajută-mă prin completarea formularului 230, pentru redirecționarea a 3.5% din impozitului pe venitul din salariu sau pensia impozabilă!

Formularele se pot completa și depune la ANAF până la data de 25 mai a fiecărui an, pentru direcționarea impozitului reținut în anul precedent.
*Conform noului Codul Fiscal, direcționarea sumei reprezentând până la 3.5% din impozitul pe venitul realizat poate fi realizată către același beneficiar pentru o perioadă de 2 ani (bifa la secțiunea II, punctul 2) și va putea fi reînoită după expirarea perioadei respective)

Formularul poate fi completat în două modalități:

Modalitatea 1:

  • Pasul 1: DESCARCĂ FORMULARUL
  • Pasul 2: completează datele de identificare de la rubrica I și semnează în căsuța „semnătură contribuabil” de la finalul rubricii III (datele Asociației SVUC sunt deja completate)
  • Pasul 3: trimite formularul completat și semnat către Asociația SVUC, în format .pdf / scan pe mail către office@svuc.ro, până pe data de 20 mai. Președintele Asociației SVUC va depune formularul la ANAF pe baza unui borderou centralizator. Formularul se poate depune și prin serviciul online ANAF – Spațiu Privat Virtual, dacă ai semnătură electronică.

Modalitatea 2: COMPLETEAZĂ ONLINE

Completează, semnează și depune formularul 230 online, într-un minut. Ai completat și semnat direct pe ecran? După apăsarea butonului GENEREAZĂ .PDF, printr-un mesaj pop-up vei putea descărca formularul 230 în format PDF/Imagine pe care îl poți trimite apoi pe adresa de email a Asociației SVUC: office@svuc.ro

Dacă dorești să fii și mai generos, îți poți convinge prietenii și apropiații să completeze formularul 230 pentru Asociația SVUC. Fiecare gest contrează! Adună cât mai multe formulare 230, apoi dă-ne un mesaj pe adresa de mail a Asociației SVUC – office@svuc.ro – și un membru al echipei Asociației SVUC te va contacta pentru a stabili modalitatea în care ne poți furniza formularele completate, în cazul în care prietenii și apropiații nu pot completa formularul online.

Ajută-mă printr-o sponsorizare! (pentru persoane juridice, prin intermediul unui contract de sponsorizare)

Procedura este simplă și fără costuri suplimentare, suma fiind deductibilă fiscal conform legislației.
Pasul 1: DESCARCĂ CONTRACTUL DE SPONSORIZARE
Pasul 2: completează datele de identificare ale companiei, precum și suma care face obiectul contractului de sponsorizare
Pasul 3: trimite contractul de sponsorizare completat și semnat, în format .pdf / scan pe mail către office@svuc.ro
Pasul 4: efectuează plata către Asociația SVUC
Pentru mai multe info, vezi rubrica din site dedicată Sponsorizărilor, AICI.

Meniu