Povestea mea – Chicioroagă Erica Maria

Numele meu este Erica Maria, o fetiță superbă, și m-am născut pe 11 mai 2017.
Am fost diagnosticată cu o boală genetică rară (KIF1A). În momentul de față, eu nu pot vedea mai departe de 2 metri, nu vorbesc și nu merg, boala aceasta fiind una degenerativă și dacă nu sunt tratată / stimulată prin terapii, se poate ajunge la deces.
În speranța unui diagnostic / tratament, am mers la o clinică din Belgia, unde am reușit să fac teste metabolice destul de costisitoare, dar în același timp și foarte importante. Rezultatul analizelor metabolice a fost unul pozitiv pentru mine, adică nu s-a identificat nimic în neregulă.
Al doilea test important pe care l-am făcut a fost testul genetic WES în Germania, care a identificat o variantă patogenă în gena KIF1A, rezultatul fiind negativ. Acestă mutatație pe gena KIF1A, este extrem de rară, cu un curs progresiv (se poate înrăutăți situația actuală), 150 cazuri identificate worldwide și aduce cu sine: hypotonie, retard (de la ușor la sever), atrofie de cerebel, encefalopatie, epilepsie, atrofie nerv optic, microceafalie, parapareză spastică, întârziere globală de dezvoltare. (www.k1fia.org)
În acest moment, nu există un tratament medicamentos pentru acestă boala genetică, așadar am mare nevoie de stimulare făcută în mod profesionist.
Acum, la vârsta de aproape 5 ani, datorită eforturilor depuse prin terapiile zilnice – 2 / 3 ședințe, reușesc să mă rostogolesc, să mă întind după obiecte și să stau în șezut, susținută.
În continuare am mare nevoie de susținere financiară deoarece costul terapiilor lunare sunt foarte mari.

Donează și ajută-mă să particip la toate terapiile absolut necesare pentru îmbunătățirea stării de sănătate și a calității vieții mele. Terapiile mele îmbracă toate formele posibile: înot, kinetoterapie, terapie de integrare senzorială, terapie ocupațională, diverse metode terapeutice și tehnici complementare (masaj terapeutic, stretching, elongații, termoterapie).

Ajută-mă prin transfer bancar!

Conturi
RON : RO82 RNCB 0078 1704 2264 0001, deschis la Banca Comercială Română
EUR : RO33 RNCB 0078 1704 2264 0010, deschis la Banca Comercială Română
SWIFT BCR ROBU
Cod de înregistrare fiscală 44619301
Nr. Înregistrare în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor 83 / 07.07.2021
Detalii plată: donație Chicioroagă Erica Maria

Ajută-mă prin completarea formularului 230, pentru redirecționarea a 3.5% din impozitului pe venitul din salariu sau pensia impozabilă!

Formularele se pot completa și depune la ANAF până la data de 25 mai a fiecărui an, pentru direcționarea impozitului reținut în anul precedent.
*Conform noului Codul Fiscal, direcționarea sumei reprezentând până la 3.5% din impozitul pe venitul realizat poate fi realizată către același beneficiar pentru o perioadă de 2 ani (bifa la secțiunea II, punctul 2) și va putea fi reînoită după expirarea perioadei respective)

Formularul poate fi completat în două modalități:

Modalitatea 1:

  • Pasul 1: DESCARCĂ FORMULARUL
  • Pasul 2: completează datele de identificare de la rubrica I și semnează în căsuța „semnătură contribuabil” de la finalul rubricii III (datele Asociației SVUC sunt deja completate)
  • Pasul 3: trimite formularul completat și semnat către Asociația SVUC, în format .pdf / scan pe mail către office@svuc.ro, până pe data de 20 mai. Președintele Asociației SVUC va depune formularul la ANAF pe baza unui borderou centralizator. Formularul se poate depune și prin serviciul online ANAF – Spațiu Privat Virtual, dacă ai semnătură electronică.

Modalitatea 2: COMPLETEAZĂ ONLINE

Completează, semnează și depune formularul 230 online, într-un minut. Ai completat și semnat direct pe ecran? După apăsarea butonului GENEREAZĂ .PDF, printr-un mesaj pop-up vei putea descărca formularul 230 în format PDF/Imagine pe care îl poți trimite apoi pe adresa de email a Asociației SVUC: office@svuc.ro

Dacă dorești să fi și mai generos, îți poți convinge prietenii și apropiații să completeze formularul 230 pentru Asociația SVUC. Fiecare gest contrează! Adună cât mai multe formulare 230, apoi dă-ne un mesaj pe adresa de mail a Asociației SVUC – office@svuc.ro – și un membru al echipei Asociației SVUC te va contacta pentru a stabili modalitatea în care ne poți furniza formularele completate, în cazul în care prietenii și apropiații nu pot completa formularul online.

Ajută-mă printr-o sponsorizare! (pentru persoane juridice, prin intermediul unui contract de sponsorizare)

Procedura este simplă și fără costuri suplimentare, suma fiind deductibilă fiscal conform legislației.
Pasul 1: DESCARCA CONTRACTUL DE SPONSORIZARE
Pasul 2: completează datele de identificare ale companiei, precum și suma care face obiectul contractului de sponsorizare
Pasul 3: trimite contractul de sponsorizare completat și semnat, în format .pdf / scan pe mail către office@svuc.ro
Pasul 4: efectuează plata către Asociația SVUC
Pentru mai multe info, vezi rubrica din site dedicată Sponsorizărilor, AICI.

Meniu